måndag 23 januari 2012

Allt du behöver veta om Guldnougat

*Guldnougat började tillverkas 1913 (i Ljungsbro, av Cloetta, såklart).
*Guldnougat är Cloettas näst äldsta varumärke (den som lyckas hitta vilket som är det äldsta ska få en Tarragona av mig).
*Guldnougat tuggas inte, den smälts och avnjuts långsamt.
*Guldnougat är absolut inte nyttig, men den guldiga förpackningen glänser.
*Guldnougat innehåller inte alls mycket laktos (Du behöver äta minst 2 kg Guldnougat för att få i dig lika mycket laktos som det är i ett glas mjölk).
*Guldnougat vanns av Jörgen för 8 dagar sedan men först idag förstod han att han tål Gulnougat.
*Guldnougat är grymt överskattat tycker Jörgen nu och skulle aldrig äta 2 kg.
*Fransk nougat är mycket godare än Guldnougat men har inte lika guldig förpackning och tillverkas av fel företag.
*Om du tar bort alla G och O från Guldnougat så blir det Undulat.



Ciao!

1 kommentar:

  1. Jag vill gärna se en referens på påståendet att Guldnougat är Cloettas näst äldsta choklad. För enligt deras varumärkeshistorik, på deras egen hemsida, så är Guldnougaten äldst!

    Så. Redovisa alltid källor, Jörgen!!
    http://www.cloetta.se/sv/Vara-varumarken/Varumarken-ny.aspx

    SvaraRadera